Skip to main content
  • 18.06.2013.

Počinje sezona u InBOXu

U samom središtu Splita, na nathodniku iznad gradske luke, smjestio se InBOX Bar, mjesto koje plijeni pozornost domaćih i stranih gostiju kako svojom lokacijom, tako i ponudom. 

 
InBOX se od otvaranja lani do danas profilirao u mjesto za nezaobilazne dnevne kave i noćne izlaske uz urbani zvuk. Tako će biti i ovoga ljeta kada će gostovati mnogi DJ-i suvremene plesne glazbe, animatori i live performeri. 
Klub otvara sezonu u petak i subotu, 21. i 22. lipnja, od 22 sata uz gostovanje australskog DJ -a Sunnyja koji je već dobro poznati animator stranih turista, a njegova je glazba presjek housea, popa, R'n'B-a, rocka i disco hitova.
 
Tijekom ljeta ovo je idealno mjesto za osvježenje u hladu, dok čekate trajekt ili odavde možete jednostavno promatrati tijek gradskog života. InBOX ima moderan interijer, ratana ležaljke i veliku ljetnu terasu s koje imate pogled na luku i obližnje otoke, kao i bazen koji dnevnu atmosferu čini osvježavajućom. Kada sunce počne zalaziti, glazba se lagano pojačava i u noćnim satima započinje zabava. Za dobru atmosferu u klubu zaduženi su rezident DJ-i. 
 
Ljetna terasa pretvara se lagano u čarobni plesni podij prepun pozitivne energije od ljubitelja kvalitetnog zvuka koji su tako još jednu "divnu splitsku noć" došli provesti na sebi svojstven način. Sve ostale informacije potražite na njihovoj FB stranici.

{jcal_latest eventid=3153}
{jcal_latest eventid=3158}

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2