Skip to main content
  • brodolom 7

Brodolom u Tuzli

Brodolom, jedinstvena zabava na ovim prostorima, prvi put je organizirana prije sedam godina na jezeru Modrac, a ovog se ljeta premješta na novu lokaciju.

Naslovna foto

brodolom 7
 
U svome sedmom izdanju Brodolom seli na  Carinski terminal – Šićki Brod – Tuzla, koji će  pak zbog Brodoloma doživjeti svoju potpunu preobrazbu. Veći i pristupačniji prostor, osiguran parking za preko 3000 vozila, 120 KW Meyer Sound audio sistema, 100 KW Martin light sistema koji se sadrži od 120 roto glava, 200 m2 LED ekrana, 18 projektora te razne tehničke novine svakako su dobri mamci za pohođenje Brodoloma.

{youtube}ZTkC05obr2U{/youtube}

Zvijezda muzičkog dijela programa je Sister Bliss iz Britanije sa svojim poznatim DJ setom i petnaestogodišnjom karijerom muzičkog pokretača Faithlessa. Pored Sister Bliss, Brodolom će ove godine ugostiti i Level 92, skupinu muzičara iz Amsterdama, Pariza i Barcelone koja će live nastupom atmosferu Brodoloma dovoditi do vrhunca. Kao i svake godine do sada tradicionalni su nastupi domaće DJ ekipe koju čine G Edd, Dizzy Dee, Vanyano i Siva, a tu je Ludifico iz Novog Sada.

{youtube}jiuC4lFQAXI{/youtube}

Sam se Brodolom 7 odvija 6. srpnja, a ulaznica će vas stajati 15 KM ili 50 KM ukoliko ste željni VIP tretmana. Detaljnije informacije potražite na službenoj stranici.

{jcal_latest eventid=3271}

hardbeats mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop