Skip to main content
  • exit vodice
  • 10.07.2013.

Počinje sezona vodičkog Exita

U svojoj dvanaestoj  godini rada vodički klub Exit ponudit će gostovanja DJ-a elektronske i RnB glazbe i tematske partyje dok će se za pultom svake noći izmjenjivati rezidenti kluba Johnny I. iz Sinja i Soundlab iz Vodica.

Naslovna foto

exit vodice
 
Exitov program elektronske glazbe predvode bivši rezident Pacha kluba na Ibizi, Kevin Soldan čiji su nastupi na rasporedu 19. srpnja i 6. kolovoza. Iz Los Angelesa stiže Latin Prince 31. srpnja, a 9. kolovoza premijerno će u Hrvatskoj zasvirati Geo Da Silva iz Rumunjske,  DJ i MC zaslužan  za veliki radio hit "I'll Do it Like a Truck" koji je poharao radijske  ljestvice.

{youtube}0ND7EfcgTQs{/youtube}

Tematski partyji u vodičkom klubu su večeri uz saksofon, neon party, te kombinacija harmonike i house glazbe. Osim svega navedenoga rezidenti Johnny I. i Soundlab pobrinut će se u ostalim večerima da gostima pruže nezaboravan provod u još jednom vodičkom ljetu.

Ako ste se već zaputili na more ili tek radite planove, Exit je klub kojeg definitivno morate staviti u svoj ljetni kalendar.

{jcal_latest eventid=3680}
{jcal_latest eventid=3681}
{jcal_latest eventid=3682}

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2