Skip to main content
  • 14.11.2022.

Podržite Corti Organ glasovima za ASOT -Tune of The Year-

Popularni radijski show ponovno je otvorio glasanje za najboljih 50 trance traka godine

Piše: 

Tradicionalno, krajem godine Armin Van Buuren i njegov A State of Trance radijski show pripremaju “Top 50” epizodu. U četiri sata radijskog live showa, nizozemska trance ikona zajedno s kolegama, rezimira proteklu godinu kroz trake za koje je publika izglasala kao najbolje.

Hrvatsko-njemački duo Corti Organ uspješno zaključuje godinu. Trake koje su objavili 2022. našle su svoje mjesto na renomiranim trance etiketama Armada i Find Your Harmony. Neke od njih su imali priliku predstaviti i kroz A State Of Trance show kada su odradili guest mix u epizodi 1064. Polarity, All Time High, Still Standing su samo neke od traka koje su Corti Organ objavili ove godine, a za koje se može glasat na ASOT Tune Of The Year”.

Glasanje je otvoreno do 24. studenog, a svoj glas možete ostaviti na poveznici. Rezultati ovogodišnjeg “Tune Of The Year” glasanja bit će objavljeni 22. prosinca u specijalnoj epizodi A State Of Trance zvanoj “Top 50”.

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2