Skip to main content
  • 21.09.2022.

5 trance klasika svih vremena: Corti Organ

Iz aliasa Corti Organ skriveni Niko i Daniel već su ostavili svoj pečat na labelima Armada (NL), Vandit Records (DE), Outburst Records (UK) i Fenology Records (DE)

Piše: 


Omađijani utjecajem trance uspona 90-ih, gospoda su krenula istraživati dalje i svoje mjesto pod zvučnikom našla na slivu trance atmosfere, čvrstih linija techna i fleksibilne topline housea.

2010. nastaju i prve produkcije pod Corti Organ imenom slijedeći linije progressive trancea, electra i više techno pristupa, a 2012. označila je prekretnicu pridruživanjem HeavensGate-u gdje su postali mjesečni rezidenti showa na Afterhours.fm.

Cortiji su nam ovaj put pripremili Top 5 trance klasika svih vremena pa poslušajte njihovu omiljenu selekciju. Ne zaboravite i to da se 15.10. vraća Legendary sa Andrew Rayelom u Boogaloo, a ulaznice su dostupne na Entrio.

Gaia – Tuvan (Official Music Video)

Above & Beyond pres. OceanLab "On A Good Day"

Andrew Rayel – 550 Senta (Aether Mix)

As The Rush Comes (Gabriel & Dresden Sweeping Strings Remix)

Tiësto – Ten Seconds Before Sunrise

sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2