Skip to main content
  • andrologic
  • 27.12.2015.

Pogled unatrag: Andrologic

Andrologic, rođeni Zadranin, klinac koji se divio onima koji su u ritmu živjeli svoje dane sada živi svoj san i jednom mjesečno ga dijeli s prijateljima na Andrologic and Friends večerima u Q-Baru.

Piše: 

Naslovna foto

andrologic


Trinaestu godinu već u brzoj traci elektronike žar samo plamti jače što iskustvo više raste. Uoči svog premijernog nastupa u Aurori 31.12. na Nox Flooru bacio je komentar na ovu godinu.

Po čemu pamtiš `15.g.?
2015. godina je stvarno bila puna prekrasnih stvari i uspjeha od kojih bi izdvojio ulaz u Top 5 Hrvatskog Burn Residency natjecanja koje mi je otvorilo nova vrata i priuštilo jedno lijepo iskustvo, te isto tako bih spomenuo moja izdanja na labelovima kao što su Pattent Skillz i Family Grooves. A definitivno iznenadenje ove godine je nedavno puštanje moje nove trake "In My Mind" na Oniric Radio Factory Show u New Yorku. Završio bih ovu priču sa puno upozvavanja i druženja s novim dragim ljudima.

Za koje domaće DJe/producente smatraš da vrijeme tek dolazi?
Ovom prilikom bih izdvojio Mystica iz Rijeke i Igor Brzovica aka Wheel Man iz Zagreba .

Koji su artisti s inozemne scene po tebi obilježili ovu godinu?
Guy Mantzur
Mario Aureo
Mihai Popoviciu

Naj traka godine po tvom ukusu?
Guy J – Nirvana (Bedrock Records)
{youtube}z787Pv4Ekf0{/youtube}

3 najbolja eventa/festivala koja su ti se ove godine urezala u sjećanje..
Sonus
Dimensions
Barrakud

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2