Skip to main content
  • alt
  • 2.11.2014.

Pogled unazad

Još jedna smirena nedjeljna večer je pred nama i vrijeme je za retrospektivu i reminiscenciju. 

 
Teško je pisati našim uobičajenim veselim tonom kada je ovaj dan obilježen gubitkom jednog od naših sa scene stoga još jednom moramo reći R.I.P. Riki, ovakav kraj tjedna zasigurno nismo željeli.
 
Na posljednjem mjestu igrali ste se s nama uz Electronic Beats, Depo i Get Physical label i pospremili si u džep nagrade. Dobitnicima čestitamo i pozivamo vas da nam se pridružite u novoj rundi nagradnjača u tjednu pred nama.

alt

 
Stepenicu ispod odmara danski duo Den Sorte Skole koji će fenomenalnim audiovizualnim showom podići na noge Kuću za umjetnost i ljude, a na još jednu ispod njih naslagali smo bundeve i pošli na Noć Vještica na Vinyl u Splitu. 

alt

 
Zatim vas je zanimalo čime će vas Depo klub zagrijati na hladne jesenske večeri. NIšta ne grije bolje od dobre glazbe i još boljeg društva.

alt

 
Jedno mjesto iznad Depo kluba popeo se Johnny I. i njegova priča iza pulta. Gotovo na samom vrhu, dva mjesta od trona, našao se iznova kalendar u koji se trudimo utrpati vam dobre sočne vikend ideje kako se ne bi morali brinuti i izgubljeno lutati najavama.
 
Uvijek djeveruša, nikad mlada, takav je osjećaj biti na broju dva ali nikome tko čeka veliki party sa  Mr. DJ Dariom i virtuozom Fabianom Jakopetzom, Matyjom, Reneom i Leonom B ovo nije važno jer će za 5  dana, 7. studenog, zafeštati u ex. tvornici Gorica na Tehnatici u čast gospodina Mije Arka i njegovih božanstvenih rakija i likera.

alt

 
I naposlijetku jedinica. Na tron je zasjela navala ufotkanih uspomena sa 2. rođendana Technotice u splitskom Chill out baru. Ljubav, glazba, prijateljstvo i naravno kako to i priliči rođendanima, baloni.

alt

 
Hvala vam dragi naši što nas pratite sve ove godine i što ste s nama proživjeli još jedan tjedan. Ovdje smo zbog vas i sve vas volimo i sugeriramo da danas na tren pustite neku vinilku ako je imate ili se rasplešete unutar svoja 4 zida na najdražu stvar u čast Rikiju. Puno pozdrava i ugodan ostatak nedjelje želi vam Klubska Scena.
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2