Skip to main content
  • alt

Pozdravljamo se od Rikija

Ričard Riki Dobranić bio je jedno od poznatih imena domaće scene s lavljim srcem, vještim rukama i osmjehom za svakoga.

 
No ovog dobrog duha scene, nepopravljivog optimista i zaljubljenika u vinil ipak smo izgubili u raljama bolesti. Riki se godinama bez predaje borio sa zločudnim tumorima i kako bi se prikupila sredstva za prijeko potrebne lijekove započet je serijal partija po zagrebačkim klubovima naziva “Nasipavanje”
 
Prihodi od ulaznica išli su za kupnju lijekova koji bi Ričarda ojačali i pripremili na teške operacije u pokušaju da mu se spasi život. Trudeći se da se potrebna svota sakupi što prije partijima su se pridruživali i ponajveća imena scene poput Tea Zveri, Tea Haroude i Epica i ujedno su se prodavale i majice kao i Rikijeve knjige poezije. Partiji koji su započeli u srpnju 2012. su svakako pomogli ali već godinama mučeno tijelo nije moglo podnijeti više.
 
Ne uplićemo se u vaš stav prema onome što dolazi nakon ovog života, ali kako god okrenete Riki nastavlja živjeti u sjećanjima svih onih koje je rasplesao, nasmijao i ostavio traga u njihovim danima. Klubska Scena šalje svoju iskrenu sućut obitelji i prijateljima našeg Ričarda. 
{youtube}_2cfwb9pd8Y{/youtube}
 
 
dam swindle mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop