Skip to main content
  • 26.05.2020.

Pogledajte prvi njemački Rave nakon koronavirusa

Coconut Beach Club u njemačkom Münsteru 21. svibnja otvorio je ponovno svoja vrata open air partyem uz Gerd Jansona.

Piše: 


Na partyu je bilo ukupno 100 posjetitelja koliko je trenutno dopušteno, dok klub inače može primiti 1500 do 2000 ljudi. Svaki posjetitelj ulaznicu je platio 70 €, a kako mjere budu popuštale plan je da se kapacitet kluba poveća na 250 ljudi uz puno jeftinije ulaznice.

Zabava je odobrena i održala se pod strogim mjerama i pravilima obrane od koronavirusa, a to izgleda ovako: zaštitna maska obvezna; svatko dobije svoj krug na flooru označen kredom ili umjetnom travom u kojem može plesati; svi imaju svoje mjesto za stolom; fizička udaljenost 1,5 metar. U vlastitom krugu partijaneri su mogli skinuti svoju masku tako da nikoga ne ugrožavaju.

Menadžer kluba Thomas Pieper za WDR je izjavio kako od ovakvih evenata nema profita. Cilj partya je bio pokriti troškove i pokazati znakove života. Ovaj tulum je bio samo test u cilju istraživanja jesu li ovakve zabave higijenski i financijski isplative.

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2