Skip to main content
  • alt
  • 7.02.2015.

Polovica Daft Punka sklada za film s Mikeom Tysonom

Što imaju zajedničko Guy-Manuel De Homem-Christo, Mike Tyson i alžirski tajni agenti? Čini se da je to novi film Jean-Marc Minéoa, Gates of the Sun.

Jedan pol magnetsko privlačnog elektroničkog robotskog dua Daft Punk baca se naglavce s perfektnim saltom u produkciju glazbe za jedan pomalo pomaknut akcijski film.
 
Kada smo očekivali novu glazbu iz Daft Punk radionice zasigurno nismo očekivali, da će nas niti povezati s Tysonom i alžirskim tajnim službama.

alt

 
Gates of the Sun je akcijom nakrcan špijunski film koji prati alžirskog tajnog agenta u borbi protiv parlamentarne organizacije koja terorizira zemlju i planira golemi napad na njene državljane.
 
Daftpunkčanin će producirati traku koja se pojavljuje u finalnim scenama filma, no na špici se neće naći samo njegovo ime već zasluge daje Le Knight Clubu. Le Knight Club ime je njegovog sporednog projekta koji je razvio u suradnji s Ericom Chedevilleom, koji je ujedno i zadužen za glazbu za naslovnu pjesmu filma. 
{youtube}OK2wE2xkGTM{/youtube}.
 
Možemo se samo nadati da ovaj potez znači reanimaciju ovog satelitskog projekta i da će rezultirati ubrizgavanjem svježih materijala u njegov Crydamoure label. Dok ne dođe vrijeme da se zavalimo u domaća kino sjedala i pogledamo Tysona u akciji ostavljamo vas s trailerom.
 
defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2