Skip to main content
  • faithless
  • 25.06.2012.

Popularnost vezana uz prekid karijere

Zašto uvijek više pažnje pridajemo bendovima i izvođačima koji su objavili prekid karijere te da neće više nastupati uživo, da se bend raspao i sl.?

Naslovna foto

faithless

Nakon što je Faithless objavio razlaz svi smo požurili u Zagreb kako bi još jednom čuli njihov posljednji koncert, no oni su se nakon toga pojavili i u Splitu na rivi, a još uvijek se nagovara Maxi Jazza da ponove nastup ove godine i u Makarskoj, pa više nismo sigurni koji je to nastup njihov posljednji nastup s obzirom da su tom objavom privukli puno veći interes nego su ga imali prije objave.
{youtube}zJbL2AnH8nQ{/youtube}
Slično su Basement Jaxx i Groove Armadom kad su prestali nastupati kao bendovi. Sad su i dalje headlineri mnogih velikih festivala, ali kao DJ-i ne kao bendovi. Nedavno smo objavili kraj Penduluma, jer su momci shvatili da ih trenutno više zanima njihov DJ projekt Knife Party, ali su opet nedavno komentirali kako će se vjerojatno vratiti kad ponovno skupe inspiraciju.

Neki od naših čitatelja su na objavu raspada Swedish House Mafie komentirali kako se radi o markentiškom triku, znači li to da uvijek volimo više one koji odlaze pa se vraćaju ili ste već siti ponovnih „revival“ shema?

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2