Skip to main content
  • dj mix
  • 26.06.2012.

Samo ne puštajte svaku večer isti set

Techno, tech house, house, komercijalno i underground, neka svatko pušta ono što mu se sviđa samo se nemojte ponavljati i puštati top 10 istih pjesama.

Naslovna foto

dj mix

Ovo je A-trak poručio DJ-ima na svom tweeteru i ono što bi svakako dodali ako ste DJ zašto bi htjeli uopće publiku koja može slušati isti set svaki put, samo zato što je to donekle prolazilo nekim DJ-ima koji su među onima koji najviše zarađuju, osvrnimo se, njihov zvijezdani status je toliko isprazan da ni sami ne znaju koji je smisao njihove glazbe. Složiti set od top 10 pjesama na Beatportovoj ljestvici singlova s neizbježnim hitom Gotye to može svatko. Slobodno riskirajte, ne budite predvidivi, odaberite raznoliku glazbu i budite orginalni.
{youtube}pCjJVZct7ts{/youtube}
Uzor ne trebaju biti velike face koji zvuče na stageu toliko slično, puštaju svima znane hitove, pa se već neko vrijeme čini kao da imamo deja vu. Kako kaže Armin van Buuren: „Učio sam od velikana kao što su Sasha i Digweed, Carl Cox, Judge Jules, Paul Oakenfold, njihovi veliki setovi se grade i grade, pretpostavljam da ljudi danas više nemaju strpljenja za to, prebrzo se živi pa su i setovi proizvod tog brzog vremena.

sonus 1
Vezani članci
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
brejcha 1
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sonus 2