Skip to main content
  • chew the fat
  • 30.05.2012.

Posljednji Chew the Fat! Croatia

Dok svi razmišljaju o plaži i moru, Chew the Fat! Croatia je odlučio napraviti baš suprotno i okrenuti se u smjeru Slavonije.

Piše: 

Naslovna foto

chew the fat

Posljednji CTF! prije ljetne stanke u Zagrebu 6. lipnja, u srijedu prije neradnog četvrtka u Tvornicu dovodi dva slavonska propovjednika – D’Noizz i DJ Max koji na istoku naše domovine šire riječ i zvuk bass glazbe. Kao i cijele sezone očekuje vas Dubstep i Drum’n’Bass/Jungle zvuk. Osim gostiju iz Slavonije tu su i domaći ubojice Yesh! i DMT uz neizostavnu vizualnu pratnju VJ _polygona.

D'noizz a.k.a. Dino Šarić je đakovački DJ i promotor moderne elektronske glazbe kao što su drum&bass, dubstep, grime, ukg, house, electronica. Pokretač je i voditelj programa „UK Train“ kojemu je cilj promovirati ove glazbene pravce i povezati svu njenu publiku i izvođače na području Slavonije.Do sada je gostovao na Ferragosto Jam Festivalu, u klubu Medika, kTopu u Osijeku, Mastersu te klubu Lemon gdje je nastupio kao Illectricity Festival Nucomer 2011 izabran od strane Confusion kolektiva iz Zagreba. Član je K.U.Z.I.S. Crew-a iz Đakova i tako suorganizator mnogobrojnih manifestacija. DJ D'noizz 2010. godine je završio EMI – edukaciju za glazbenu produkciju na kojoj danas radi.

{soundcloud}https://soundcloud.com/dnoizz-aka-dinoid/dnoizz-illectricity-nucomers{/soundcloud}

Max
se 2009. godine pridružuje Revolt DJs kolektivu koji je potekao iz glazbenih radionica koje su se održavale u prostorijama Kluba mladih Valpovo i do sada bilježe nastupe na festivalima kao što su: Seasplash, Hanna Hanna, Dirty Old Festival, SAFT, Na Livadi, Fuzija. Max je ujedno i osnivač Udruge mladih „Revolution" koja se bavi poticanjem kreativnog izražavanja i organizacijom glazbenih, kulturnih i sportskih manifestacija. Organizator je i resident DJ glazbenog programa „Level 2 Break". Čest je gost programa „Suppadupa Grooves" koji se održava u osječkom klubu Big Ben. Trenutno radi na glazbenoj produkciji unutar kolektiva „Mapped for Keyboard" koji čine još dva producenta kolektiva Revolt DJs.

{youtube}ncUa2_cxu_s{/youtube}

sonus 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star desk