Skip to main content
  • atmosfera
  • 30.05.2012.

Zadar dobio novo mjesto za izlazak

Zadar je ovog tjedna dobio još jedno atraktivno mjesto za izlazak u kojem će se između ostalog održavati i party večeri te DJ gostovanja.

Piše: 

Naslovna foto

atmosfera

U Perivoju kraljice Jelene otvoren je Lounge & bar Ledana, moderno koncipiran bar gdje su arhitekti dizajnom uspjeli povezati povijesnu vrijednost sa suvremenim trendovima i zahtjevima.
Prostor nekadašnje Ledane u kojoj je smješten bar izgrađen je početkom 19 st. kao građevina za pohranu leda donesenog s Velebita, a služio je za potrebe okolnih gradskih kavana za prve sladolede i napitke. Jedina je takva ledana sačuvana do danas u Hrvatskoj.
Sastavni dio bara je velika terasa koja je dio prekrasnog perivoja Kraljice Jelene Madijevke, prvog perivoja javnog karaktera u Hrvatskoj.

U jedinstvenom ambijentu Ledane namjeravaju se organizirati koncertne večeri, perfomansi, partyji, DJ gostovanja i slično, a radno vrijeme Ledane bit će od 8h do 2 h.
Više o budućim događanjima u Ledani uskoro.

Izvor: ezadar.hr

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2