Skip to main content
  • alt
  • 16.01.2015.

Posljednji live show koji ikad trebaš vidjeti

Rasprava se nastavlja i dalje koliko live zapravo live show jest. Može varirati od minimalnih live intervencija do stvaranja potpuno nove trake vama pred očima. 

 
Upravo ovim potonjim njemački producent BlinkBeats posramio je sve live showove prije sebe i podigao ljestvcu na potpuno novu razinu.
 
Demonstrirao je svoju vještinu okružen potpuno slučajnim predmetima i iz nule stvorio fantastičnu traku, dok je u publici pod bio toliko pun vilica da uopće niste mogli pronaći svoju. 
 
Uzeo je zvukove raznih predmeta, kick drum načinjen maljem i kartonskom kutijom, tanjurići su poslužili kao udaraljke, a statika sa TV-a dobila efekte.
{youtube}KzkMXpF6usw{/youtube}
 
Ovaj majstor neporecivih talenata do sada je u živo replicirao stvari SBTRKT-a, Flying LOtusa i Cariboua i mnogih drugih slažući sve u jedan veliki show, ali ovo je prvi puta da ga čujemo kako ovako od oka stvara novi materijal pred nama. Definitivno video koji vrijedi pogledati, nećete baš tako skoro vidjeti nešto ovakvo (osima ko se slijedećeg tjedna ne zateknete slučajno u Royal Albert Hallu u Londonu).Uživajte!
 
soul gravity desktop
brejcha 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.