Skip to main content
  • 28.12.2012.

Posljednji ovogodišnji party uz industrijski zvuk

Poznata elektronska alter disko večer u Zagrebu "Art & Strategy", za sve ljubitelje "drukčije" electro i prave industrijske glazbe i cijele te scene, nastavlja dalje svoje Art djelovanje u alter autonomnom kulturnom centru Medika i Grey Room-u na katu.

Piše: 


Između ostaloga cilj je okupiti 'old school & newschool electronic & industrial' poklonike, intelektualce i fanove istoimene glazbe koju nemaju prilike čuti u ostalim klubovima, te vratiti alter el. klubsku scenu i ojačati projekt i grupu 'ZG IND.EL.'. Svi koji se vidite i malim dijelom svega toga ste glavni nosioci programa i osjećajte se prozvani i pozvani.

I za ovaj put, točnije u petak 28. prosinca glazbu će prezentirati rezident DJ Mary uz gosta – Le Chocolat Noir iz organizacije Disco Panonia koji priprema minimal wave / synth / oldskool EBM dj set. Ulaznica je 20 kn.

Više o večeri: Art & Strategy je alternativna specijalizirana elektronska underground večer u Zagrebu, večer profinjene, istinske i "prave" "art" underground elektronske – industrijske glazbe s kraja 80'ih, početka i sredine 90'ih, zlatno doba alter diska i elektronike + pokoji noviji elektronski bend.

DJ Mary – promo mix
Le Chocolat Noir – promo mix

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2