Skip to main content
  • king of booze
  • 28.12.2012.

King of Booze – samo za odrasle

Tri svestrana studenta iz Zagreba koji se predstavljaju iza projekta Daygames napravila su društveno/socijalnu igru za odrasle koja uključuje i alkohol, znate onaj koji vam je ovih blagdana često na dohvat ruke.

Naslovna foto

king of booze

Igra King of Booze ima sve elemente strategije koji su zanimljivi u zabavi za odrasle osobe i postavlja razne izazove, one poznate, ali i nepoznate, uključujući golotinju, nasilje, alkotest i naravno piće. Sudjelovati može do 12 igrača, a bit je u tome jeste li spremni prihvatiti izazov ili popiti još pića. Ovo je prva akloholna igra u kojoj postoji mogućnost izbora.

{youtube}YdJ6AxR042M{/youtube}

Ukoliko smatrate da količina pića koju osoba treba popiti ako ne želi izvršiti izazov, nije dovoljna, postoji opcija u kojoj sami određujete količinu alkohola koja odgovara „cijeni izazova“. Likovi su zabavni, šareni, igra je jednostavna i natjecateljski usmjerena, s obzirom da je alkohol u igri ne sumnjamo da ćete se dobro zabaviti dok ju budete testirali.

Igru su Daygames nakon osam mjeseci rada na njoj izdali ovaj mjesec te ju napravili i u verziji za Android uređaje i Windows PC pa ju možete bez problema igrati s prijateljima.
U skoroj budućnosti se planira verzija i za iOS, te osim engleske i njemačke verzije, bit će prevedena i na talijanski i naravno hrvatski.“ – dodaju Daygames.

alkohol

S obzirom da je besplatna za sve, momci bi voljeli bi da ju isprobate, ali i da pripazite s alkoholom i ne pretjerate, igra nije namijenjena da bi od vas napravila alkoholičare. Igrajte i pijte sigurno, iskušajte koliko ste hrabri prihvaititi sve izazove te podržite domaći projekt.

Igricu možete besplatno downloadati ovdje, te slobodno ostaviti svoje mišljenje na King of Booze Facebook stranici bilo da ste u pijanom stanju ili sutra kad napokon dođete sebi. 

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2