Skip to main content
  • Maceo Plex
  • 11.11.2012.

Poslušajte novog Macea Plexa

Iako je najavio kako će postepeno utišati svoj moniker Maceo Plex, i posvetiti se više Maetriku, Eric Estornel kao Maceo je ipak još uvijek s nama (hvala bogu), te mu uskoro izlazi novi EP. Također, ukoliko još niste čuli, Jupiter Jazz mu je novi projekt s Dannyem Dazeom.

Piše: 

Naslovna foto

Maceo Plex

Nedavno je izdao hit single "Love Somebody Else" u suradnji s Jonom Dasilvom, a Maceo se vraća s izdanjem za vlastiti Ellum Audio imprint. Ploča se zove Space Junk, a EP je sa samo dvije stvari – a-side "Filthy Mama" i s druge strane "Stimulation".
{youtube}qPYZpGhlwso{/youtube}

Kažu kako je na ovom izdanju malo oštriji, grublji zvuk od njegovih prethodnih izdanja, a sve zbog lo-fi i gritty bass tonova korištenih u obje stvari. Space Junk EP trebao bi izaći 10. prosinca, a vi ga možete poslušati već sada.

{soundcloud}https://soundcloud.com/maceoplex/maceo-plex-space-junk-preview{/soundcloud}

Još jedna zanimljivost vezana uz Macea kruži po netu, a zove se Jupiter Jazz, njegov projekt s Dannyem Dazeom, DJ-em i producentom iz Miamia kubanskog porijekla, te samo 19 sekundi njihove suradnje pod nazivom "Shake It Mama", s masnim bassom i odličnim ritmom, te ne sumnjamo da će biti još jedna hit bomba.
{youtube}fT20kbP_RuQ{/youtube}

Pitamo se koliko će još 'mama' biti zastupljena u Maceovim stvarima…

soul gravity desktop
sonus 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
soul gravity mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.