Skip to main content
  • Skrillex i Ellie Goulding
  • 11.11.2012.

Skrillex u Twilight sagi

Ako ste pratili malo glazbene portale tijekom zadnjih mjeseci mogli ste primijetiti da se Skrillex i njegova, danas bivša Ellie Goulding, ne silaze s naslovnica, poput nekih hollywoodskih zvijezda. Iako su prekinuli, njihova suradnja pojavit će se u filmu o vampirima.

Piše: 

Naslovna foto

Skrillex i Ellie Goulding

Za one koji ne znaju Ellie Goulding je engleska skladateljica i pjevačica, koja je donedavno hodala s poznatim dubstep producentom i DJ-om, Skrillexom, a taman kad su se mediji skoro dogovorili oko naziva koji će im pridodati, Skrillding ili Gouldex, oni su prekinuli svoju devetomjesečnu vezu zbog udaljenosti. Naime, ona živi u Londonu i trenutno puno putuje kako bi promovirala svoj album Halcyon, a on je stacioniran u Americi.

No, žutilo na stranu. Oboje su uspjeli završiti kolaboraciju na stvari koja će se pojaviti u idućem filmu Twilight sage nazvane Bittersweet, gdje je Ellie naravno otpjevala na Skrillexovu produkciju. Tko zna, možda se bivši par odluči na ponovnu suradnju u budućnosti, što bi, vjerujemo, oduševilo njihove vjerne fanove. Evo kako to zvuči…

{soundcloud}https://soundcloud.com/usvsyou/bittersweet{/soundcloud}

brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2