Skip to main content
  • 22.12.2011.

Poslušajte preview novog albuma John B.-a

Često nazivan „ludim znanstvenikom drum & bassa“, John Williams do sada je izdao 7 albuma i gotovo stotinjak singlova. Nižući izdanje za izdanjem, odnosno klasik za klasikom počinje izdavati za etikete Metalheadz, Hospital i GLO, te samo za gigante rezervirani Prototype.

Piše: 

Naslovna foto

John B.


U veljači 2012. izdaje svoj novi album "Light Speed" za Beta Recordings. Poslušajmo svi zajedno kako zvuči još jedno stapanje electra i trancea sa drum & bassom. Mnoge trake su napravljene u suradnji sa odličnim vokalima poput Shaz Sparks, NSG, Kirsty Hawkshaw. Tu je i remix od Camo & Krooked.
John B // Light Speed (Preview Clips) by JohnB

Od talenta postao je priznata veličina kojoj je ukazana čast remiksiranja legendi kao što su Soft Cell, Nine Inch Nails i Marilyn Manson. On je transžanrovski umjetnik koji uspješno producira i electro, punk rock, latino pa čak i trance glazbu, te je povremeno spaja s drum & bassom stvarajući tako novi podžanr nazvan electrostep.

Tracklist:
The Horde
Robot Lover
When The Time Comes
Light Speed feat. NSG
Vertigo
Shining In The Dark feat. Shaz Sparks
Connected feat. Kirsty Hawkshaw
The Journey feat. Code 64
Red Sky feat. Shaz Sparks
Dancing In The Dark
Heroes feat. Shaz Sparks
Numbers (Camo & Krooked Remix)
Love Again feat. Jillian Ann

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk