Skip to main content
  • 21.12.2017.

Povijesni rave u bestežinskom stanju potvrđen je za 2018.

U današnje vrijeme, za dobar rave lokacija sve, a za 2018. potvrđen je rave na lokaciji koja otvara novo poglavlje, jer održat će se u bestežinskom stanju.

Piše: 

Ako ste ikada sanjali da ste sudionik nekog rave-a gore visoko iznad oblaka, onda je baš sada vrijeme da budete i dio jednog takvoga. Najmanji klub na svijetu otvorit će svoja vrata 7. veljače 2018. i lansirat će vas u svemir na nezaboravnih 90 minuta nikad dosada viđenog životnog iskustva.

Događaj World Club Dome 'Zero Gravity Rave' dogodit će se zahvaljujuči suradnji sa Fraport – frankfurtskim aerodromom. Za ovu posebnu priliku zrakoplov A310 kojega koristi ESA (Europska Svemirska Agencija) za astronautske letove, bit će dom odabranim rejvera koji će plivati svemirom.

Da i vi budete dio ove unikatne avanture može postati OVDJE , sve što trebate je poslati 20-sekudni video u kojemu objašnjavate zašto bi baš vi trebali bio dio ovog eksluzivnog rave-a.

Svi koje će biti sudionici ovog iskustva bit će među prvim rejverima koji su ikada otplesali u bestežinskom stanju, a usput ćete se osjećati kao astronaut, o čemu je većina maštala još u ranom djetinjstvu. Možda i jedina mana eventa za većinu rejvera bit će njegov lineup, jer zasvirat će Armin van Buuren, Steve Aoki i W&W, no u ovakvoj situaciji, koga briga za lineup.

Video trailer za rave u bestežinskom stanju pogledajte ovdje:
{youtube}zwrlJwed2mQ{/youtube}
 

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2