Skip to main content
  • Tosca
  • 26.11.2012.

Povratak Vienna sounda na novom albumu Tosce!

Uz Krudera i Dorfmeistera, potonji, Robert Dorfmeister uz Roberta Hubera čini još jedan poznati bečki trip hop, downtempo dvojac – Tosca, koji uskoro planiraju izbaciti novi album Odeon.

Piše: 

Naslovna foto

Tosca

Huber i Dorfmeister rade mjuzu već gotovo 2 desetljeća, a Odeon je njihov 6. album, koji bi po pričanju trebao biti nešto mračniji, no opet tipičan za 'bečki zvuk' i Toscu. 'Uvijek smo imali tu mračniju, ambijentalnu stranu, ali smo s ovim albumom htjeli naglasiti taj aspekt glazbe. Naša srca su u toj nekoj fazi trenutno, održavajući lagani downtempo vibe.', objašnjava Dorfmeister.

Album će biti pravi užitak za intimno slušanje s Toscinim bližim krugom suradnika kao gostujućim vokalima (uglavnom muški vokali), Callier i JJ Jones, između ostalih.
{youtube}VOMvSTfzyjU{/youtube}

Ime albuma, Odeon, uzeli su po klubu u Beču u kojem su prvi put puštali svoje nove stvari još u listopadu. I ovaj album izlazi za njihov dugogodišnji dom K7!, i to kao CD, 2xLP, i u digitalnom obliku, a kupite li preko K7! webstore-a, dobit ćete i bonus izdanje njihovog debut performansa u Odeonu, Live At Odeon. Album izlazi 4. veljače 2013. godine.

{soundcloud}https://soundcloud.com/k7-records/tosca-jayjay-from-odeon-out{/soundcloud}

Tracklist
01. Zur Guten Ambience
02. What If
03. Heatwave
04. Jayjay
05. Soda
06. Meixner
07. Stuttgart
08. In My Brain Prinz Eugen
09. Cavallo
10. Bonjour

Tosca - Odeon

brejcha 1
Vezani članci
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
brejcha 1
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
brejcha 2