Skip to main content

Poznati datumi za Exit Festival 2007

Organizatori Exit Festivala potvrdili su da će se njihov događaj odvijati od 12. do 15. srpnja 2007.g., na standardnoj lokaciji, Petrovaradinska tvrđava u Novom Sadu. Masovno popularni četverodnevni festival godišnje privuče desetke tisuća ravera iz bivših Jugoslavenskih država a u 2006.g. posjetilo ga je i 3000 Britanaca.

Piše: 

“Počet ćemo s pretprodajom ulaznica kroz nekoliko tjedana, vjerojatno prije Nove Godine“, izjavio je producent festivala Ivan Milivojev. „Uskoro ćemo objaviti prva imena koja su potvrdila nastup na našem događaju a kao i obično svako novo izdanje festivala donijet će i nova i bolja imena“ ističe se u priopćenju.

Exit će i iduće godine dijelom financirati Ministarstvo Financija Srbije jer se smatra da je to projekt od nacionalnog interesa koji mijenja sliku Srbije u svijetu. Tako će Ministarstvo pokriti 10% ukupnog budžeta ili 30 miljuna dinara. Generalni manager Bojan Bošković najavljuje kako u 2007.g. po prvi put očekuju profitabilni festival, a cilj im je kako kaže osnovati Fond Exit Festivala koji bi služio za poboljšanje društvenog života Srbije.

sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web