Skip to main content
  • alt
  • 17.12.2014.

Predbožićna dekompresija u One4One klubu

Klub One4One iznova ti je složio sjajnu vikendnjaču. Znaš da ti se već sad živa po malo penje od blagdanskog usijanja i da uklizavaš u danger zone.

 
Planiranje koliko kolača pečeš, logistika muvanja po shopping centrima da bi sve ljude prekrižo sa svoje osobne Djed Božićnjak liste, zatim frustracija jer ih nisi sve prekrižio a nemaš vremena iznova u grad jer se protvani i protvani kolača neće ispeći sami… možda da pokloniš nekome ovoga puta uspomene s floora umjesto čarapa?
 
Petak i subota u Savskoj 141 su ovdje da vam vrate malo poleta u korak. Na elan vital misiji u nove visine, više no ikad prije, 19. prosinca vodi te Toxic uz pomoć E-Basea I DJ TBO-a, koji vas pozivanju na posljednji techno uzlet godine na izmaku. I priča u sedmom izdanju Get HIgh-a je i dalje: startni pucanj za uspon oko jedanaestice i nula HR novaca za upad.

alt

 
Nakon što pometemo podove, dofuramo nove zalihe iza šanka i ubijemo oko na nekoliko sati, u subotu, 20.prosinca prste iza pulta pucketaju Senno i Ivica Petak. 
 
Senno je prvu ljubav pronašao u technu i tranceu i zatim kao ljubavnice prihvatio deep i tech house. Dođite provjeriti hoće li ih upoznati iza pulta. Gospodin Petak će u subotu (ironično zar ne) ponuditi svoju mješavinu techna, housea i njihovog hibridnog zakonitog klinca. Ako vam sve ovo ne pomaže da si upišete One4One u party kalendar uz nula novaca za upad imaš i free wi-fi da možeš odmah u sitni sat okačiti selfi na internete.

alt

 
Dress code je kao i obično P.L.U.R. aka “obuci što dovraga želiš i u čemu možeš po upalu mišića na podij”. Dođi, ostavi svijet vani, udahni, izdahni, pleši i sanjaj!
sonus 1
Vezani članci
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
sonus 1
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
sea star desk