Skip to main content
  • alt
  • 16.12.2014.

Program partija na splitskim kućicama

Prvog dana posljednjeg mjeseca u godini splitska Riva se osula lampicama i kućicama koji će splićane provesti vrtovima zvučnih i gastronomskih užitaka sve do 11. siječnja.

 
U sklopu šume kućica i Adventilacije odvojilo se njih sedam koje su se smjestile na dno Marmontove i obećale da će vas ugrijati ushuktalom atmosferom i snažnim viralnim ritmom.
 
Kako bi imali gdje potrošiti fritule, lepinje i ostale delicije koje ste pogrickali s ekipom u ovo blagdansko doba, adventsko slavlje ovog sedmočlanog drvenog mini party lokaliteta pripremilo vam je ponešto za svaki dan ovoga tjedna. 

alt

 
Danas vas čeka Tino Simich, sutra 17. prosinca Sensini i Ivan Švarc na saksofonu, Četvrtak je rezerviran za Rokolomotivu (jasno vam je kuda smjera igra riječi). No partijanerske duše će najviše zanimati posljednja trojka u tjednu.
 
Petak možete proplesati uz Samo moderno gdje će za vas na otvorenom oderati Pille i Duda. U subotu iako je ledno vinilke vadi DJ Venom, a nedjelja ponosno ugošćuje makarane Jakir Brothers.
 
Pa eto, potegnete li do Splita za vikend znate gdje je mjesto za biti. Drage ljude pod ruku, omotajte šal, razgibajte stopala i put Rive.
sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2