Skip to main content
  • 9.02.2018.

Kylie Minogue idućeg mjeseca nastupa u Berghainu!

Ne radi se o Aprililili fori, već o točnoj vijesti da australska pop zvijezda stiže u berlinski techno hram.

Piše: 

Kylie Minogue tijekom travnja će izdati svoj 14. studijski album, no prije nego album izađe u prodaju odraditi će niz nastupa na kojima će promovirati 'Golden'.

Za pet najavljenih lokacija turneje nebi bilo ništa čudno da se baš ona zadnja ne održava u Berlinu i to nigdje drugdje nego u Berghainu! Počevši od 13. ožujka Kylie će posjetiti London, Manchester, Barcelonu, Pariz te kao šlag na tortu stiže posjet u "he-who-must-not-b-named" (Berghain).

Sa albuma je tek objavljena jedna pjesma, ona 'Dancing', a moguće je da su na albumu radili i neki techno heroji čime bi dobila barem neku poveznicu za techno prijestolnicom.

Kako god, ako netko bude prisustvovao eventu 20. ožujka, neka nam ispriča doživljaje. Ono što će vam svakako dobro doći za Berlin je parfem mirisa Berghain, čisto da se lakše uklopite.

Industrijska zgrada gdje Berghain je smješten krije mnoštvo mračnih soba i ostalih prostorija pa najbolje da ih i sami provjerite.

16 zadivljujućih portreta ravera iz Berghaina

Američki turist posjetio Berghain i popljuvao ga do daske

Je li ovo samo jedan od dokaza da je Berghain već postao mainstream, recite nam sami.

[Event]
 

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk