Skip to main content
  • 26.09.2023.

Preminuo je Citizen Simm – DJ i tvorac nekadašnjeg Epicentar DJ Shopa

Tužna vijest je stigla u našu redakciju

Piše: 

Prije nešto više od tjedan dana, napustio nas je Citizen Simm – DJ, tvorac Epicentar DJ Shopa, promotor koji je svoj zanat brusio na plesnim podijima diljem svijeta – od Australije, preko Portugala, Njemačke i sve do Hrvatske. Tijekom svoje DJ karijere, dao je veliki obol sceni te nema kluba u Dalmaciji gdje nije ostavio svoj trag.

Citizen Simm je kao promotor surađivao s brojnim klubovima diljem Dalmacije kao booking menadžer, a sjećaju ga se starije generacije partijanera koje je uveseljavao svojim beatom na flooru.

Sredinom tisućitih, točnije u siječnju 2006. Citizen Simm je sudjelovao u realizaciji partyja povodom 5 godina Klubske Scene u kultnom splitskom Metropolisu gdje je bio u svojstvu partnera kao Epicentar DJ Shop. Naš peti rođendan se proslavio pred više od 1300 partijanera koji su plesali uz španjolskog DJ Chusa, ali i Citizen Simma te DJ Pillea. S rođendanskim partyjem s početka 2006. napravila se značajna prekretnica u našem radu, a gostovanje DJ Chusa u Splitu je završilo na zadnjoj strani tiskanog izdanja Slobodne Dalmacije s naslovom “Energijom pozitive od sumraka do zore”.

Te 2006. surađivali smo s Citizen Simmom na više projekata i gostovanja poput dolaska Davida Penna, Carlosa Mancea, Johna Aquavivea i drugih u klubove popit Tribu, Exit, Aurora…U tom periodu oko pete godišnjice portala, imao je vremena, volje i želje da nam pomogne svojim kontaktima te da nas poveže sa što više kvalitetnih ljudi sa scene u čemu je i uspio.

sonus 1
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sonus 1
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
brejcha 2