Skip to main content
  • 26.09.2023.

Druga sezona plesa pod crvenim svjetlima – Noguestlist kreće u Petom Kupeu

Početkom godine, od osnivača BSH Eventsa dobili smo novu tematsku klupsku večer koja je svoju prepoznatljivost stvorila sa korištenjem isključivo crvene rasvjete

Piše: 


Prva “epizoda” druge sezone NoGuestlist serijala partyja kreće ove subote 30. rujna u Petom Kupeu uz Kali, Aldo Morra, Pabla Pandu, Looku i Fynollu.

Jedno od najzanimljivijih mladih imena na sceni posljednje vrijeme je Kali. Mlada DJ-ica je pripadnica novog vala na sceni koja se već etablirala u Zagrebu, a ovog ljeta je se moglo uhvatiti i na festivalima diljem obale.

Aldo Morro je dugogodišnji house DJ koji se “školovao” na pop i dance zvuku 80-ih te r’n’b i hip-hopu 90-ih. Pablo Panda je prvi čovjek BSH Eventsa, kojeg osim u ulozi organizatora, redovno možemo pronaći i u ulozi DJ-eva sa zaraznim house ritmovima.

Looka je mladi i talentirani DJ, koji se isprofilirao svojom rezidencijom na plaži Zrće u Burra Beach Houseu gdje kroz svoje setove donosi tech-house, house i minimal ritmove. Ovog ljeta je debitirao na Sonusu. Fynolla je mladi zagrebački DJ i producent, jedan od tvoraca etikete The First Call, koji se pronalazi u house žanru i svim njegovim granama.

Ulaznice su dostupne kroz sustav Entrio.

sea star desk
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2