Skip to main content
  • 7.05.2018.

Preminuo posjetitelj Green Love Festivala u Srbiji

U noći između subote i nedjelje 28. i 29. travnja radnici osiguranja "Green Love Festivala" primjetili su u gužvi mladića koji se nije osjećao dobro…

Piše: 


Organizator "Green love Festivala" u Novom Sadu, priopćili su za Novosti.rs da mladić koji je tijekom vikenda preminuo nakon što je osiguranje tog festivala primjetilo da mu nije dobro i izvelo ga iz gužve kako bi mu bila ukazana pomoć, nije preminuo na samom događaju, već u ambulantnim kolima.

"Mladić je bio svjestan i razgovarao je sa doktorima. Njegovo stanje se u jednom momentu pogoršalo i pored višeminutnog ukazivanja ljekarske pomoći u ambulantnim kolima na putu ka Urgentnom centru i borbe za njegov život, nažalost momak je preminuo", piše u priopćenju organizatora. Kako se navodi, o događaju je odmah obavještena policija i na lice mjesta izašao je dežurni tužilac, a tijelo mladića na kojem nije bilo povreda poslano je u Zavod za sudsku medicinu u Novom Sadu.

Točan uzrok smrti bit će poznat nakon obdukcije, dodali su organizatori. Organizatori su izjavili iskreno sućut obitelji preminulog mladića. Mediji su preneli da je Z.V. (18) iz Vrbasa preminuo u noći sa subote na nedjelju poslije partija na Green Love festivalu, koji se održava na novosadskom Spensu.

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk