Skip to main content
  • 29.12.2015.

Presjek godine: DJ Jock

Jedan od mlađih članova hrvatske elektroničke obitelji Stipe Škokić, kojeg vjerojatno poznaješ pod aliasom DJ Jock odnedavno je igrač Intec Digitala.

Piše: 


No nisi samo ti taj koji uživa u njegovu radu već mu uz skidanje kape suptilni naklon pružaju i svjetski veliki igrači. U 2015. se puno toga dogodilo, ali posebno je izdvojio potpisivanje za Intec, diskografsku kuću od Carl Coxa i ulazak cijelog izdanja na 10. mjesto Beatport Top techno release-ova, te momenat kada je "Raw Love" završila na 21. mjestu Beatport Top 100 techno traka.
{youtube}huX9z75dVnM{/youtube}

Od stranih DJ-a koji su ga impresionirali naglasio je Cristiana Varelu s novim albumom na Intecu i Live konceptom Varelive. Tu su još Anna iz Brazila s par odličnih izdanja,  Pan Pot-ov album The Other, Sam Paganini…
{youtube}Qysjnhfcsr0{/youtube}

Traka "Vortex" Iana O'Donovana, najviše je dojmila Jocka ove godine, a 3 događaja kojima su mu se urezali u memoare svakako je gostovanje Petra Dundova proteklog ljeta na malenom otočiću Barbarincu pored Splita gdje je imao prilike čuti jedan od najboljih setova u ovoj godini. Tu su još i Moondance festival, te nastup DJ Sashe na Resistance Stageu Ultra Europe festivala.
{youtube}ko2XiIl3MKA{/youtube}

Jocka slušajte na Novogodišnjem party maratonu u splitskoj Jungli.

wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop