Baner

Presjek godine: DJ Jock

Utorak, 29 Prosinac 2015

Jedan od mlađih članova hrvatske elektroničke obitelji Stipe Škokić, kojeg vjerojatno poznaješ pod aliasom DJ Jock odnedavno je igrač Intec Digitala.


No nisi samo ti taj koji uživa u njegovu radu već mu uz skidanje kape suptilni naklon pružaju i svjetski veliki igrači. U 2015. se puno toga dogodilo, ali posebno je izdvojio potpisivanje za Intec, diskografsku kuću od Carl Coxa i ulazak cijelog izdanja na 10. mjesto Beatport Top techno release-ova, te momenat kada je "Raw Love" završila na 21. mjestu Beatport Top 100 techno traka.


Od stranih DJ-a koji su ga impresionirali naglasio je Cristiana Varelu s novim albumom na Intecu i Live konceptom Varelive. Tu su još Anna iz Brazila s par odličnih izdanja,  Pan Pot-ov album The Other, Sam Paganini...


Traka "Vortex" Iana O'Donovana, najviše je dojmila Jocka ove godine, a 3 događaja kojima su mu se urezali u memoare svakako je gostovanje Petra Dundova proteklog ljeta na malenom otočiću Barbarincu pored Splita gdje je imao prilike čuti jedan od najboljih setova u ovoj godini. Tu su još i Moondance festival, te nastup DJ Sashe na Resistance Stageu Ultra Europe festivala.


Jocka slušajte na Novogodišnjem party maratonu u splitskoj Jungli.

Presjek godine: DJ Jock