Skip to main content
  • Jean Michel Jarre
  • 1.03.2010.

Pripremite se stiže Jean-Michel Jarre 3D

Dva koncerta koje će francuski pionir elektronskog zvuka održati ovog mjeseca bit će snimani u 3D tehnologiji kamerama koje je James Cameron koristio za snimanje filma Avatar.

Piše: 

Naslovna foto

Jean Michel Jarre

U telefonskom intervjuu za francusku novinsku agenciju AFP, Jarre koji se trenutno nalazi u Belgiji gdje se priprema za predstojeće nastupe je rekao da ga je kontaktirala kompanija Panasonic i predložila da njihovom tehnologijom snimi koncerte u 3 dimenzije uz high definition zvuk.

Film koji će Jean Michel Jarre napraviti od snimaka sa koncerata u Strasbourgu i Liegeu u kinima će biti prikazivan u 2D i 3D verziji, a njegov izlazak Jarre najavljuje za ovu godinu. Francuski muzičar na kraju je dodao da smatra da je 3D revolucija jednako bitna kao i prelazak sa crno bijele na sliku u boji.

Piše: www.happynovisad.com

Za 2010. neumorni umjetnik koji je zašao u sedmo desetljeće života najavljuje i rad na novom albumu, kao i još neka iznenađenja koja u ovom trenutku nije želio otkriti.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sea star desk