Skip to main content
  • Tara Mc Donald
  • 1.03.2010.

Tara McDonald krasi naslovnicu francuskog Playboya

Tara McDonald je vokalistica koja se nalazi u pozadini klupskih hitova "My My My" od Armand Van Heldena i ljetne himne "Feel The Vibe" od Axwella.

Piše: 

Naslovna foto

Tara Mc Donald

Osim pjevanja, ona i piše pjesme moderne plesne glazbe. Svoj karijeru započela je od mladih dana a snažan potencijal iskoristila pjevajući pjesme koje su osvojile svjetske top ljestvice. Osim s ovom dvojicom renomiranih glazbenika bila je jedan od autora pjesme "Get Down" koju potpisuje Todd Terry. Pjevala je i za Davida Guettu pjesme "Delirious i You Are Not Alone".

Upravo je potpisala ugovor s Ministry of Sound-om i Hed Kandiem te piše pjesme za Guettu, Todd Terrya, Joey Negra, Nervoa, Laidback Lukea, Afrojacka, Mogwaia, TV Rock-a, Sidney Samsona, Funkerman-a i Davida Vendettu.

Uz posao pisanja pjesama uspješno odlazi na Hed Kandi turneje koje redovito obilaze Australiju, Rusiju, Dubai, SAD, Kinu, Egipat ili Ibizu.

Njenu popularnost ali i fizičku privlačnost u svemu tome iskoristila je ekipa francuskog Playboy magazina te su postavili Taru Mc Donald na naslovnici izdanja za ožujak 2010.g.

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2