Skip to main content

Priroda i Društvo najavljuje 4. izdanje Tehnološkog Otpada

Tehnološki otpad je projekt "Prirode i Drustva" posvecen live nastupanju, pod time se misli na sviranje glazbe uživo . Live nastupima domaćih i inozemnih muzičara nastojimo osvježiti glazbenu scenu i ponuditi gradu Splitu nesto drugacije. Kao projekt nastaje pocetkom 2007 g. s gostovanjem vec kultne ikone nizozemske elektro scene, Legoweltom. 

Piše: 

U istoj veceri smo imali priliku vidjeti i projekt Legowelta i Luke Eargoogle-a pod imanom Catnip, koji se rijetko vida. Kako nam je cilj promovirati domace kao i inozemne izvodace, s njim su nastupili Zarkoff i Yas s zajednickim projektom Florence Foster Fun Club. Vecer je tekla u pozitivnom ozracju, zacinjena s mnogo zabave i ludila te smo odlucili nastaviti s projektom. Uslijedili su nastupi Manasyt-a i cura iz Dekolaza na drugom Izdanju T.O. , te na zadnjem smo doveli Orgue Electronique-a i Zarkoff-a u solo izdanju. Odaziv je bio vise nego velik sto nam govori da Tehnoloski Otpad biva prepoznatljiv od strane splitskih klubbera kao vecer gdje se slusa kvalitetna glazba  i isto tako tulumari do zore.

Na svakom od partija je glazbenu podrsku sa svojim prepoznatljivim setovima pruzala karizmaticna dj Iva Starkova. Uz audio izvedbe velika se paznja pridodaje vizualnom dojmu, odnosno lightu, vizualizacijama i samom uredenju pozornice, sto daje jedan dodatan zacin cijeloj veceri jer pozornica dobiva odredenu dinamiku. Za ovaj dio je bio zasluzan uglavnom Herbarij .

U sklopu slijedeceg Tehnoloskog Otpada, koji je na rasporedu 25.01 vam dovodimo jednog od vodecih imena "Italo Diska", Alden Tyrella.

dam swindle mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop