Skip to main content
  • 15.01.2008.

Smanjen broj izdanja DJ Mag-a

Konstanti razvoj tehnologije zadnjih godina dotiče sve sfere života. Muzika je možda sfera koja je i najviše pogodena, neki kažu loše neki kažu dobro ali činjenica je da tradicionalni mediji gube utrku sa digitalnim tehnologijama koje omogućavaju masovni pristup informacijama. Najnovija vijest ovog tipa stiže iz uprave DjMag-a jednog od važnijih magazina koji se bave kulturom elektronske muzike.

Piše: 

Naime DjMag je do sada imao po 2 izdanja svakog mjeseca ali nove vijesti govore da će DjMag od sada biti magazin koji će izlaziti jednom mjesečno. Ovaj potez bi objasnio određena smanjenja tiraža magazina te zaposlenih u posljednim mjesecima.

Menadžment jednostavno objašnjava da mijenjaju strategiju i koncept samog magazina koji će od sada predstavljati pravo "Coffee table" izdanje sa temama koje će biti pravi užitak za čitanje. Heath Holmes ,menadžer marketinga, optimistično najavljuje prvo specijalno mjesečno izdanje kao must have iz razloga sto je jedna od glavnih tema "50 najboljih remixera svih vremena" koja će obradovati sve prave poklonike e-musike. Pristup informacijama je postao toliko jeftin i brz da je bitno ponuditi nešto jako posebno i time ubijediti kupce da potroše novce za magazin koji nije u digitlnom obliku. Ovo sve potvrduje činjenicu da je u posljednje vrijeme tržište magazina ovog tipa jako opalo u Engleskoj a sigurno i u cijelom svijetu.

Specijalno jednomjesečno izdanje će se naći u prodaji 30. siječnja 2008.

Piše: www.clubvibes.info

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2