Skip to main content

Prodaje se Aquarius na Zrću i otvara novi klub Nomad

Nova sezona na najpoznatijoj jadranskoj partijanerskoj plaži Zrće donosi značajno vlasničko preslagivanje koje se upravo dovršava, a rezultat će biti otvaranje novih klubova namijenjenih nešto ozbiljnijoj publici dubljeg džepa.

Piše: 


Kako doznaje Poslovni dnevnik, vlasnik kluba Papaya Ivan Bušljeta i zaštitar Josip Klemm, ujedno koncesionar na pomorskom dobru na Zrću, zajedničkim snagama kupuju klub Aquarius i već ovog ljeta otvaraju novi klub Nomad.

Vijest o prodaji Poslovnom je potvrdio Zrino Alpeza, suvlasnik Aquariusa, pojasnivši da se radi o svojevrsnoj smjeni generacija na globalno poznatoj novaljskoj plaži. Kako je poznato, Alpeza je jedan od troje osnivača Aquariusa u Zagrebu i Zrću, uz Miljenka Zadru i Anu Bram.

"Istina je da smo potpisali predugovor o prodaji kluba, no radi se o procesu koji još traje jer se osniva nova tvrtka s kojom bi se naposljetku trebao potpisati i kupoprodajni ugovor, što očekujemo da bi se trebalo dogoditi u narednih nekoliko tjedana. Na prodaju smo se odlučili jer više nismo u godinama u kojima možemo uspješno voditi tako velik posao. I Bušljeta i Klemm su mlađi od nas i možemo reći da se na neki način radi o smjeni generacija", ispričao je Alpeza, pojasnivši da se prodaja odnosi samo na novaljski klub, dok zagrebački Aquarius i dalje ostaje u njihovom vlasništvu.

Piše: N1 Info

disco fever mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop