Skip to main content
  • 28.04.2011.

Prodan Ferrari Daft Punka + poklon download

Izvođači koji stoje u pozadini izdavačke kuće EMI dali su svoj doprinos na humanitarnoj aukciji gdje su se kupovali njihovi unikati. Ukupno je prikupljeno 940.000 dolara za japanski Crveni križ.

Piše: 

Naslovna foto

Ferrari Daft Punka – Electroma


"Aukcija osobnih stvari ili memoara doniranih od strane EMI-evih izvođača i tekstopisaca pokrenuta je na eBayu 5. travnja a rezultat je i više nego odličan", ističe CEO ove kuće Roger Faxon.

Originalna ručna torbica Birkin koju je donirala Jane Birkin, glumica i pjevačica prodana je za 163.000 dolara. "1987 Ferrari" Daft Punka koji se koristio u njihovom video spotu "Electroma" prodan je za 42.000 dolara, dok je dijamantna maska Deadmau5a kupljena za 19.000 dolara.

Veliki klavir Steinway koji su koristili pjevači Bono i Eric Clapton otišao je za 14.878 $, a u akciji su sudjelovali i Herbert Gronemeyer, David Bowie, Beach Boys, Simple Minds, Katy Perry te mnogi drugi.

Za kraj, jedan poklon Daft Punka za čitatelje. Na netu se pojavio remix pjesme "Derezzed" s Tron Legacy remix albuma a potpisuju ga The Glitch Mob iz Amerike. Možete ga downloadati preko iTunesa ovdje.
{youtube}swcDeoZR0E8{/youtube}

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2