Skip to main content
  • 28.04.2011.

DJ natječaj za nastup na Sensationu u Beogradu

Ako misliš da si jedan od njih prijavi se i nastupi 21. svibnja na Sensationu. Pored najvećih svjetskih DJ imena koja nastupaju, Sensation je posvećen otkrivanju novih muzičkih heroja.

Piše: 

Naslovna foto

Sensation


Sensation i B92 biraju 2 DJ-a iz regije koja će zajedno sa afirmiranim DJ imenima nastupiti 21.05. u okviru Sensation VIP Deluxe kluba. Prijavljivanje je u tijeku putem sajta www.sensation.b92.net gde možete naći više informacija o samom natječaju. Pobrinite se da se prijavite do 1. svibnja jer tada kreće online glasanje. Pored glasova na sajtu, o pobjednicima će odlučivati i domaća i internacionalna imena iz svijeta clubbinga. Dva pobjednika – DJ heroja biće proglašena 12. svibnja na Sensation VIP party-u, kada će se predstaviti publici prvim nastupom uživo.
 
Svakome ko glasa za svog lokalnog DJ heroja pruža se mogućnost da bude jedan od 50 fanova koji će zajedno sa pobjednicima biti 21. svibnja u Areni i doživjeti jedinstveno Sensation i B92 iskustvo. Pobjednici natječaja će odabrati 50 fanova koji će biti njihova podrška na Sensation-u.
{youtube}9HUiXdcFF0E{/youtube}

Podsjećamo vas da je Sensation najveći svjetski muzičko-scenski spektakl. Interes za beogradski Sensation je veliko i prelazi granice regije: prema mjestima prodaje ulaznica, očekuju se dolasci gupa i iz Brazila, Norveške, Holandije, Velike Britanije, Južne Afrike, Indije, SAD i još 27 zemalja svijeta. Posetitelji beogradskog Sensation-a uživat će u najspektakularnijoj i najskupljoj Sensation temi koja nosi naziv The Ocean of White i koja svojim, do sada neviđenim audio-vizualnim efektima vodi posjetitelje do dubina "bijelog oceana". Vrata Beogradske Arene otvaraju se 21. svibnja u 20h a zatvaraju 22. svibnja u 7h.

Klubska Scena i Extra Tours pokrenuli su veliku nagradnu igru u kojoj dvojici najkreativnijih čitatelja osiguravaju besplatnu ulaznicu i povratnu autobusnu kartu iz Zagreba za Sensation. Vidi detalje ovdje. Autobusni aranžmani iz Hrvatske mogu se rezervirati i platiti do 20. svibnja. Polasci su iz Zagreba, Siska, SL. Broda ili Osijeka po cijenama od 699-799 kn. Informacije i rezervacije na info@klubskascena.com ili 095 8750219.

brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2