Skip to main content
  • alt

Prodigyjev naslovni singl “The Day is my Enemy” je ovdje

Za sve vas ljubitelje gadno musavo mračne elektronike s energijom koja bi mogla napajati oveći grad, za sve vas noćne ptice koje ustuknete pred okrutnim zrakama u zoru, novi singl “The Day Is My Enemy” je ovdje.

 
Britanske bombe prljave intenzivne elektronike od početaka u ranim 90-ima, preko urlanja u mraku podija na “Smack My Bitch Up” ili “Firestarter” s godinama samo postaju sve bolji. 

alt

 
Nakon što su nedavno izbacili prvi singl s novog albuma koji smo čekali dugih 6 ljeta, Nasty, i nakon što je Nasty doživio i gadan remix pod Zincovom palicom, naslovni sigl je napokon procurio u mediosferu.
 
Traka koja dublira ime albuma i ujedno sjedi na mjestu broj jedan trackliste otvara se navalom bubnjeva i jezivim poluzaigranim poluonostranim vokalom i tada odjednom eskalira u nešto čemu bi i Marlin Manson skinuo kapu i make up, odvezao sve lance i kožu sa sebe i poklonio se.
{youtube}h1AaKBbNGkk#t{/youtube}
 
30. ožujka, kada će album biti dostupan u cjelosti, čini se još miljama daleko, ali da ubijemo vrijeme do isteka ovog pješčanog sata izvolite ovu, prema dnevnom svjetlu neprijateljski nastrojenu, traku. Čini se da je vrijedilo čekanja dragi naši! Enjoy!
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop