Skip to main content
  • alt
  • 13.01.2015.

The Prodigy izbacio gadnu novu stvar!

Industrijska, teška, mesnata grungeom natopljena elektronika The Prodigyja vraća se s novom stvari nakon gotovo 6 godina.

 
Šest ljeta i zima čekanja došlo je kraju. Invaders Must Die! je napokon dobio nasljednika u novom The Day Is My Enemy albumu s kojeg su britanski brutalci beata u traci Nasty predstavili komadić onoga što vas čeka. Album koji dan smatra neprijateljem ipak će na svijetlo istoga izaći 30. ožujka.

alt

 
Vokali Keitha Flinta koji režu zrak pred sobom još jednom su prominentno istaknuti na pozadini klasičnog snažnog elektra pozivajući te da raveaš kao da sutra ne postoji. 
 
Trijada najopasnijih zvijeri mračne zlokobne elektronike nije se nimalo smekšala s godinama i ovi pioniri, koji su zajedno s The Chemical Brothers i Fatboy Slimom 90e proveli popularizirajući big beat, nisu razočarali novom energičnom “urlam ti u lice” trakom i prikladno opskurnim videospotom. Stisni play i uživaj!
{youtube}xB_nKpEkILs#t{/youtube}
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2