Skip to main content
  • 19.12.2023.

Produženi vikend u riječkoj Crkvi: Hard Concepts Connect, Fabric of Dreams i ECHØR

Popularni riječki klub u Ružičevoj ulici ovog vikenda donosi jedan dan više plesa.

Piše: 

U petak 22. prosinca, u riječku Crkvu stiže Hard Concepts Connect u eksplozivnom sastavu s gostima iz Italije, Slovenije i Velike Britanije. Za pultom će se naći Barbers, Yan Sofierce, Xavier, Bongface, Meko i DJD.

Barbers je talijanski DJ i producent s više od 150 hard techno traka pod svojim imenom. Yan Sofierce je slovenski hard techno DJ i producent. čovjek iza Techno Talksa. Xavier je talijanski DJ i producent te rezident Hardstation Crewa. DJD je lokalna snaga i suosnivač organizacije Mental. Meko je slovenski hard techno DJ, dok Bongface stiže iz Velike Britanije servirati tvrde ritmove.

Ulaz na vratima iznosi 10€.

FB EVENT: Hard Concepts Connect: Club Crkva, Rijeka, Croatia

U subotu 23. prosinca, novopečeni projekt zadarskog umjetnika Andrologica Fabric of Dreams” slavi prvi rođendan u riječkoj Crkvi s cjelonoćnim šestosatnim setom.

Andrologic bazira projekt “Fabric of Dreams” na pogledu prema techno smjeru i njegovoj fuziji sav staž koji je iza njega. Povodom proslave prve godišnjice u Crkvi, kako najavljuju organizatori “zadarska fabrika priprema ples i ritam be milosti.”

Ulaz do ponoći iznosi 6€, a iza ponoći 8€.

FB EVENT: Fabric of dreams + 1st anniversary

U nedjelju 24. prosinca, riječku Crkvu preuzima ECHØR večer kako bi okupili istomišljenike te podijelili glazbeno putovanje i iskustvo kroz underground vibru. Nakon dva uspješna događaja u Njemačkoj i Bosni i Hercegovini, ECHØR dolazi u Rijeku s Marinom Karamarko, Anom Antonovom, Denisom Drazicem, Kell Klesingerom i Grootom.

Marina Karamarko je dobitnica brojnih Ambasadorovih nagrada, vodi etiketu Thanq, a svoju glazbenu kvalitetu je potvrdila i rezidencijom na Ibizi. Ana Antonova je nagrađivana DJ-ica, label manager Thanq etikete, vlasnica Distrik 051 te urednica emisije Fader na Radio Roži. Denis Drazic poznat i kao Kr!K je bosanskohercegovački DJ i producent s adresom u Njemačkoj te predstavnik ECHØR-a. Kell Klesinger je rođen u Njemačkoj, ali s adresom u Hrvatskoj. Član je kolektiva From the Beat to the Feet i Techno je na Selu, kao i predstavnik ECHØR-a.

Ulaz do ponoći iznosi 8€, a iza ponoći iznosi 10€.

FB EVENT: ECHØR @ Crkva

soul gravity desktop
soul gravity mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
sea star mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju