Skip to main content
  • mtv
  • 15.10.2012.

Proglašen pobjednik MTV Best Adria Act

Pobjeda za ovogodišnji MTV Best Adria Act u iznimno jakoj konkurenciji, koju su činili Elemental, MVP, T.B.F. i Trash Candy pripala je crnogorskom bendu bendu Whoo See.

Naslovna foto

MTV Band 2012

"Pale se baklje Kotor, Herceg Novi, ole ole oleeeeeeeee, mi smo šampioni! Od prvog trenutka smo znali da ćemo upravo mi dobiti MTV statuetu iz jednostavnog razloga što mi ipak trajemo na ovoj sceni punih 749 godina, a ovi iz konkurencije su tu maksimum 20-ak godina. Zahvalni smo MTV-ju i njihovim gledateljima, kao i svima koji su nam dali vjetar u jedra. Posebno se zahvaljujemo ljudima koji vole naš rap i koji nisu štedili ni prste ni miševe prilikom glasanja. Velika je ovo satisfakcija i nagrada za naš osmostoljetni trud u hip hop kulturi. Vole vas Noyz i Đed!"

Ipak glasanju ovdje nije kraj! Sljedeća dva tjedna, od 15. do 29. listopada u ponoć Who See će se se boriti za novu titulu Best European Act. Nakon proglašenja najboljeg europskog izvođača 30. listopada, pobjednik će se nadmetati s drugim nominiranim izvođačima iz Latinske Amerike, Sjeverne Amerike, Azije-Pacifika i Afrke/Indije/Bliskog istoka za prestižnu titulu World Wide Act. Glasajte na www.mtvema.com do 29. listopada i podržite Who See!

{youtube}5pbGEDY2ey8{/youtube}

Ovogodišnja dodjela europskih MTV nagrada (EMA – Europe Music Awards), održat će se 11. studenog u Frankfurtu u Njemačkoj. Voditeljica ovogodišnjih nagrada bit će njemački supermodel Heidi Klum, dok su svoje nastupe za sada potvrdili Taylor Swift, Muse, No Doubt, Carly Rae Jepsen, fun. i Rita Ora.

Pop princeze Rihanna i Taylor Swift vode sa šest, odnosno pet nominacija, dok Justin Bieber i Katy Perry imaju po četiri nominacije za nagradu MTV EMA. Slijede ih   Lady GaGa, Nicki Minaj, Lana Del Rey i nove zvijezde Carly Rae Jepsen i fun. sa po tri nominacije. Green Day, Gotye, Pitbull, Rita Ora, Flo Rida, Muse, Arctic Monkeys, Jack White i One Direction nadmeću se za dvije nagrade.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2