Skip to main content
  • atmosfera
  • 15.10.2012.

Nova borba za after party u Zagrebu

I tek što smo pomislili da je Zagreb našao svoje novo utočište za after partije svih partija u Cranberry Baru u zagrebačkoj Ilici, policija je pokucala i na ta vrata.

Naslovna foto

atmosfera

 

Nažalost Master After party koji se ovaj vikend prvi put održao u Cranberry baru prekinula je policija, zbog narušavanja reda i mira te pritužbi susjeda zbog buke. Iako se gazda kluba želio izboriti za elektronski program na ovoj lokaciji, toj odluci je došao kraj prije nego smo pomislili, pa je najpoznatiji zagrebački after party ponovno u potrazi za novom lokacijom.

Dok u svijetu elektronska glazba u prvom planu i jača svakim danom ne mogu se oteti dojmu da se u Hrvatkoj pokušava uništiti ova scena. Unatoč svemu mi ne odustajemo, idemo dalje u novu potragu za afterom svih partija“ – govori nam tvorac i resident programa Robi Sliva koji se i ranije susretao s istim problemom i selio svoj after od Saloona, Sokola i Fanatica do F-cluba i drugih klubova u gradu.

Mi smo svakako već u pregovorima za novu lokaciju po mogućnosti takvu u kojoj nećemo smetati susjedima i obližnjim stanarima, razmišljamo o lokalu na Velesajmu, no čim dogovorimo novo mjesto okupljanja bit ćete obavješteni“ – potvrdio je Robi.

Ostaje nam za vidjeti kakva sudbina čeka Cranberry Bar i hoće li after pariji uspjeti opstati.

cranberry bar

 

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2