Skip to main content
  • 21.06.2016.

Proizd Blackout uz Jean-Marie Konea

Blackout je ono što se dogodi kada daš sve što imaš za dati, usmjeriš sve energije sebe u jedan savršeni flow u kojem prostor i vrijeme implodiraju kao nevažne kategorije na pozadini uživanja u nečem većem od sebe samoga.

 
Pa se tako jedan strujom nabijeni elektronički Blackout, u potpunoj nesvjestici ekstaze zvuka, smješta na otočić Proizd. Kao centar dobrih vibracija koje se šire površinom otvorenog mora, u čast svemu onom lijepom zbog čega je život vrijedan življenja, u arhipealgu Vele Luke, na samoj adresi pijeska s plaže održavaju se elektroničke bakanalije.
 
Mali zvučni raj netaknute prirode tako u flow upada 30. srpnja gdje na domaći kamen gaze velikani. S nama je tako Jean-Marie Koné koji je prve korake učinio uz bok Laurentu Garnieru na pariškom podiju da bi ga kasnije put odveo u Hrvatsku 1996. Apsolutna ljubav na prvi pogled, baš kao i s elektronikom, stvorila je neprekinutu dvadesetogodišnju vezu. Sada stojimo na krmi nadolazeće ljetne bombe proslave zajedničkih godina u kojoj će gospodin Koné stati za pult najdražih mu hrvatskih gradova, pa ga tako hvatamo i u ovom otočnom Edenu.

 
Ovim potpornjima podršku pružaju i Lookis i Cid, uz warm up majstorstva Randyja i 2kac-a, a kako zvuči kada momci rade ono čemu su posvetili dan i noći saznat ćeš ugrabiš li si kartu za 130 novaca prije 15. srpnja ili pak za 170 novaca od tada do dana partyja. Super sjajan bonus je da ti je u cijenu karte uključen i prijevoz iz Vela Luke i nazad tijekom čitave večeri i jutra kada već odlučiš tetive odmoriti od egzibicija. Vidimo se na malom otoku usred Jadrana s velikim srcem! Enjoy!
 
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2