Skip to main content
  • 17.08.2020.

Project Vojarna Open Air uz Borisa Brejchu održava se prema rasporedu

Nakon bombastičnog nastupa Fatime Hajji u Hangaru 303 vrijeme je da se pripremimo za Project Vojarna Open Air 2020.

Piše: 


U ovim iznimno teškim vremenima za cijelu planetu uzrokovanim COVID-19 pandemijom gotovo nevjerojatno zvuči da će u Šibeniku 28.08. nastupiti predstavnici planetarno popularnog brenda FCKNG Serious: Boris Brejcha i Ann Clue.

Budući da su od prošlog petka na snazi nove mjere koje zabranjuju rad noćnim klubovima i kafićima, te iste restrikcije se ne odnose i na open air partye što znači da se Project Vojarna može održati prema najavljenom programu. Ako bude kakvih promjena u međuvremenu organizator će objaviti kod nas ili na svojim društvenim mrežama.

Napomena: Organizator moli sve posjetitelje da se pridržavaju pravilnika koji će izdati u skladu s mjerama Stožera civilne zaštite. Broj ulaznica je limitiran te savjetuju svima da svoj primjerak nabave na vrijeme u pretprodaji.

Link za ulaznice

80% posljednjeg kontigenta je rasprodano, a do eventa je ostalo 11 dana stoga požurite po svoju kartu. Ako želite fizički kupiti ulaznice preko ovog linka nađite sebi najbliže pretprodajno mjesto.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Project Vojarna (@projectvojarna)

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk