Skip to main content
  • Sajam Glazbe i Multimedije
  • 25.08.2010.

Prolight laserski labirint u sklopu Sajma glazbe i multimedije

Na Sajmu glazbe i multimedije koji će se od 22. do 26. rujna održati na Zagrebačkom velesajmu, posjetitelje očekuje posebna adrenalinska atrakcija – Prolight laserski labirint.

Piše: 

Naslovna foto

Sajam Glazbe i Multimedije

Na štandu Prolighta, vodeće hrvatske tvrtke specijalizirane za laser showove, rasvjetu i specijalne efekte, posjetitelje Sajma glazbe i multimedije očekuje jedinstvena atrakcija.

Riječ je o Prolight laserskom labirintu – igre tijekom koje se može osjetiti uzbuđenje specijalnih agenata na najtežim zadacima ili kradljivaca najvećih skupocjenosti. U stilu najnapetijih scena akcijskih filmova igrač se treba provući kroz mrežu zelenih laserskih zraka. Dodir, tj. prekid zrake uključuje alarm. Prostorom istog trena odjeknu sirene i počne bljeskati svjetlost koja označava uzbunu. Baš kao i u najčuvanijim trezorima. Početak i kraj labirinta označeni su crvenim laserskim zrakama pa se ulazak i izlazak iz njega precizno bilježe prekidom zrake. Na taj način stvara se top lista igrača, a rezultati se ispisuju na plazma ekranima.

Uzbudljivi laser show Prolight potpisuje u cijelosti – od ideje preko razvoja softwarea do proizvodnje elektronike koja upravlja cijelim sustavom. Zahvaljujući tomu proizvod je zaštićen u Zavodu za intelektualno vlasništvo.

Inače, iza tvrtke Prolight desetogodišnje je iskustvo rada s rasvjetom i specijalnim efektima, a posljednjih nekoliko godina poseban je naglasak stavljen na rad s laserima. Prolight je usporedno počeo stvarati vlastite laserske programe među kojima su najatraktivniji laserski labirint i laserska harfa. Uz domaće, tim je programima oduševio i strane stručnjake.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2