Skip to main content
  • balkan dubstep
  • 17.12.2012.

Prva besplatna regionalna dubstep kompilacija

Cijela regija na jednoj kompilaciji ujedinjena u dubstep izričaju pod nazivom Balkan Dubstep Unit Vol. 1 i to još dostupna na free download.

Naslovna foto

balkan dubstep

Balkan Dubstep Unit (BDU) je najveći regionalni glazbeni dubstep brend, stvoren kako bi umrežio i promovirao glazbenike dubstep žanra u regiji, ali izvan nje.

Balkan Dubstep Unit vol. 1 predstavlja kompilaciju  s 13 pjesama na kojoj su se našli autori iz: Bugarske (Balkansky, Zinnat, Mloski), Poljske (Sikdope), Ukrajine (GoingNuts), Hrvatske (207, Dynasty, L Jay), Makedonije (Pyrax) i Srbije (Rebel B, Mkdsl, Toprek, Filtercutter, Poizen Ivy).

Kompilacija, pored raznolikosti u autorima, obiluje raznolikošću i dubstep podžanrova, pa se tako na izdanju pjesme kreću od mainstream dubstepa, preko tvrđih zvukova, sve do deep melodija. Kompilaciju možete besplatno downlodati preko službene stranice BDU-a ovdje.

Track List:
01. Zinnat – What The F
02. Rebel B – Undercover
03. Toprek – Smasher
04. GoingNuts – Infiltration
05. Pyrax – Haywire
06. Sikdope – Music For Life
07. Poizen Ivy – Feel Right
08. Balkansky – Berger
09. MKDSL – Kill Kill Kill
10. Filtercutter – Bolji Bass
11. 207 & L Jay – Grey Lights
12. Dynasty – Aura 51
13. Mloski – Tolerated Dose

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2