Skip to main content
  • dj shadow
  • 17.12.2012.

I DJ Shadow otjeran sa stagea

U istom klubu iz kojeg je potjeran Dennis Ferrer, ovog je vikenda sa stagea ispraćen i producent s preko 20 godina staža, inovator i kolekcionar DJ Shadow.

Naslovna foto

dj shadow

Najblaže što možemo reći je sramota, a potom se zapitati zašto se klub Mansion u Miamiu uopće trudi zvati glazbenike poput DJ Shadowa s obzirom na svoja plitka stajališta.  DJ Shadow je zamoljen od strane jednog od promotora kluba da napusti pozornicu nakon što mu je promotor u uho šapnuo da je njegova glazbe previše „zbunjujuća“ za publiku.

Odmah potom DJ Shadow je uzeo mikrofon i publici rekao “I’ve waited a long time to play here, but they said this shit is too confusing for all y’all.” – nakon čega ga je odmah zamijenio DJ No Máz (tko god on bio) unatoč burnom negodovanju publike.

{youtube}bQ-H_p2CYW4{/youtube}

Kasnije je DJ Shadow napisao na svom Twiterru “Nije me uopće briga ako me izbace iz svakog kluba na svijetu namijenjenog bogatoj dječici, nikad zbog toga neću ugroziti svoj intergritet koji imam kao DJ.

Nakon što je iz istog kluba otjeran Dennis Ferrer još u veljači ove godine, jer nije puštao dovoljno „komercijalnu“ glazbu, fanovi DJ Shadowa zasuli su zid Facebook pagea Mansion kluba uvredama kakve i zavrijeđuju. Kao što vidimo Carl Cox im nastupa za Novu Godinu pa se pitamo hoće li razmažena američka djeca ili vlasnici s manjkom dobrog ukusa i pristojnih manira imati sluha za njegov glazbeni odabir ili će i Coxu poručiti što treba da im pusti.

Podsjetimo ove se godine jednako neugodna situacija dogodila Calvinu Harrisu i Sii iz Australije u Las Vegasu.

{youtube}eY-eyZuW_Uk{/youtube}

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk