Skip to main content
  • dj mixa
  • 21.01.2013.

Prva d’n’b gostovanja u 2013.

Ljubitelji drumbe plesat će ovog vikenda kako u Zagrebu tako i u Rijeci, jer stižu prvi inozemni d'n'b izvođači u ovoj godini.

Naslovna foto

dj mixa

Ekipe Dirty Beatz i Trip to Zion udružili su snage kako bi u petak, 25. siječnja zagrebačkoj publici predstavili trenutno najaktualnijeg mladog dnb producenta na svjetskoj sceni – L 33 iz Bugarske. Izdanja ovog osamnaestogodišnjaka za etikete poput Rise Audio, Citrus, Syndrome, Sinous, Icarus dovoljan su razlog da možemo reći da će ovo biti još jedno zanimljivo putovanje kroz drum'n'bass glazbu.

Party će se održati u alternativnom kulturnom centru (Akc) Medika na dva floora. Na prvom, drum'n'bass flooru (Akc Attack) nastupiti će L 33 dok će domaćini biti Dirty Beatz ekipa. Na drugom, dubstep flooru (Grey Room) domaćini su Trip to Zion DJ-i. Više saznajte na Facebook eventu. Ulaznica je 30 kn prije ponoći, 40 kuna nakon.

Dan kasnije, subotu 26. siječnja mladi L33 plesnu će misiju nastaviti u riječkoj Stereo Dvorani, gdje će mu se pridružiti prvo ime ruske drum'n'bass scene – ENEI-a (Metalheadz, Critical Music, Hospital). Za njihove nastupe pobrinuo se Balkan Kolektiv u suradnji sa Stereo Dvoranom.

U svojim setovima ENEI mixa old-school neuro funk i tech step sa svježim i trendy futuristički minimal drum'n'bass-om od Metalheadz-a, Critical-a te ostalih label-ova. Njegove trake možemo pronaći u setovima Goldie-a, Nu Tone-a, Heist-a, Ed Rush-a, Sabre-a, DJ Hype-a, London Elektricity-a, Bulletproof-a, Soul Intent-a, Utah Jazz-a, Bailey-a, Andy C-a i mnogih drugih. Na početku 2012.godine ENEI je proglašen najboljim ruskim DJ/Producentom drum'n'bass glazbe. S obzirom da je njegov debitantski album tek završen sa sigurnošću možemo reći da je ovo tek počeatk jednog od najuzbudljivijih producenata nove generacije.

Pretprodaja ulaznica za Stereo Dvoranu – od subote, 22.12.2012.
30 kn prvih 100 ulaznica ( Early Bird )
45 kn pretprodaja
60 kn na dan / na vratima

RIJEKA – Dallas, Splitska 2A
ZAGREB – Punkt13 Shop, Ilica 14

l33

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2