Skip to main content
  • vinyl
  • 12.11.2012.

Prva hrvatska Top Ljestvica nakon Hit Depoa

HRT je ukinuo emitiranje Hit Depoa, jedine hrvatske top-liste urbane glazbe još 2003., od kada zapravo nemamo službeni poredak moderne urbane glazbe.

Naslovna foto

vinyl

Svaki radio ima svoju ljestvicu, ali jedinstvenu nacionalnu  top ljestvicu aktualnih singlova na domaćoj sceni nažalost nismo imali sve do sad, kad je pokrenuta TOP LJESTVICA na Facebooku, u zanimljivom formatu u kojem ćete moći i sami sudjelovati. Ova ljestvica ne predstavlja stvarno stanje slušanosti, prodaje, airplaya ili downloada glazbe na području Republike Hrvatske, nego isključivo ukus publike.

{youtube}DuBdElMqc5I{/youtube}

TOP LJESTVICA je Facebook stranica koja funkcionira na principu tjedne top-liste 20 najboljih pjesama sa područja Republike Hrvatske koju korisnici svojim glasovima (lajkovima) mogu sami kreirati. Jedini joj je cilj promocija urbane glazbe i širenje kruga slušatelja urbane glazbe.

{youtube}AENBvqxY3Lw{/youtube}

Svaki tjedan ćete moći glasati za ponuđene pjesme i tako sami kreirati poredak na top-listi. Glasanje će se vršiti lajkanjem videa, a konačni poredak prema broju lajkova objavljuje se nedjeljom. Moguće je glasati za više pjesama, ali za pojedinu pjesmu samo jednom. Svake nedjelje, glasanje se ukida te slijedi brojanje glasova prema kojima se formira top-lista za naredni tjedan. Pa krenite odaberite favorita tjedna, podržite domaće glazbenike, dajte svoje prijedloge i recite i drugima te provjerite koje su pjesme došle u top 10 ove nedjelje.

Uvjete za prijavu glazbe ili glazbenika na Top Ljestvicu provjerite ovdje.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk