Skip to main content
  • Arnej
  • 18.04.2011.

Prvi Bosanac među 100 najboljih

Uspjelo mu je ući među 100 najboljih svjetskih DJ-eva utjecajnog magazina za elektronsku glazbu DJ Mag, ujedno je i prvi Bosanac koji dospio na tu listu, a "Trance Producer of The Year" naziv je koji mu je dodijelio njegov omiljeni DJ i uzor Armin Van Buuren.

Naslovna foto

Arnej

Arnej Šećerkadić ili DJ Arnej o kojem bruje mediji elektronske glazbe rođeni je Sarajlija koji posljednjih dvadeset godina živi u Torontu. Iako u Bosni trance nije naišao na toliko plodno tlo, takvo stajalište zasigurno se promijenilo od kad je Arnej predvodnik tog žanra glazbe. U glazbi je od 2003., no današnji status može zahvaliti Armin van Buurenu koji ga je 2008. proglasio novim producentom godine, a njegove stvari "Strangers We've Become" i "The Return" našle su se na Van Buurenovoj kompilaciji "A State of Trance 2008". Nominiran je i za "Best New Face of 2008" na dodjeli trance nagrada, a među mnoštvom ga je izdignula činjenica da se zna nositi sa zvukom i melodijom na način da zvuči potpuno drugačije. Osim Van Buurena njegove stvari poput "Rendezvous", "The Ones That Get Away", "They Always Come Back", "Tomorrow Never Comes", "They Need Us" and "The Strings That Bind Us" preporučuju članovi svjetske elite poput Tiësta, Ferry Corstena, Judge Julesa, Pete Tonga, David Guette i Paul Oakenfolda.

{youtube}FVhLgGtft5g{/youtube}

Talent i nadmoć u glazbi doveli su na 87. mjesto među 100 najboljih svjetskih DJ-eva prema izboru utjecajnog magazina za elektronsku glazbu DJ Mag. Bilo da radi glazbu za  igru "Heroes of Newerth" kompanije S2 Games ili za svoj label,  na Arneja treba obratiti pozornost, jer kako kaže spreman je kroz ovu godinu dovesti svoj zvuk na još viši level.

soul gravity desktop
sea star mobile
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
brejcha 1
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju